Klinische Dag

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de jaarlijkse Klinische Dag van de NVvH op dinsdag 06 oktober 2020 (09:00 - 16:15 uur). Door de Corona beperkingen vindt deze dag plaats als een virtuele variant. 

De inschrijving is heden gestart en u kunt zich aanmelden via de link rechts op deze pagina. Deelname is kosteloos voor NVvH leden. Niet-NVvH-leden betalen een bijdrage van 100 euro.

Ook dit jaar wordt er weer een boeiend programma samengesteld, met in de ochtendsessie zes sprekers op het gebied van benigne en maligne hematologie. De opgenomen presentaties worden enkele dagen van te voren online beschikbaar gesteld voor de deelnemers. De ochtend wordt afgesloten met een interactieve sessies met de sprekers. 

In de middagsessie worden zes patiënten casussen live gepresenteerd en online bediscussieerd. De dag wordt om 16.15 uur afgesloten met de prijsuitreiking voor de beste casus presentatie. 

Wij nodigen u van harte uit mooie of verrassende klinische casuïstiek in te sturen (deadline 04 september 2020); u kunt hiervoor een mail sturen naar  info@hematologienederland.nl.

Het volledige programma wordt begin september op de website van de NVvH geplaatst. Klik op één van de evenementen hieronder om je in te schrijven.


  • Beschikbare data